Werken aan een nieuwe tijd

Werken bij de RDW
De kracht van de RDW

Renske Pries

Senior Software Engineer bij het ICT bedrijf in Groningen

Mijn passie in het werk is het ontwikkelen van nieuwe dingen, een goed product neer te zetten en vooral om dat samen te doen. In het begin zijn er meestal nog vage wensen. Door met elkaar om tafel te gaan en het steeds verder uit te diepen komt er uiteindelijk een prachtig product tot stand.

Jeroen Beerthuizen

Steekproefcontroleur bij de divisie Toezicht & Beoordeling

Als steekproefcontroleur hou ik toezicht op bedrijven met een APK erkenning en zorg ervoor, dat de APK keuring correct wordt uitgevoerd. Het verloopt niet altijd goed. Je moet dat dan wel op een duidelijke manier kunnen uitleggen. Je bent altijd alleen op pad; dat vraagt om zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en weerbaarheid. De dagelijkse afwisseling aan autobedrijven, mensen en plaatsen vind ik het leukst aan mijn werk. Bij de RDW wil ik bijdragen aan een schoon en veilig wagenpark en doorgroeien naar Bedrijveninspecteur.

Gerben Feddes

Senior adviseur bij de divisie Voertuigtechniek in Zoetermeer

De RDW is een ontzettend leuke organisatie om voor te werken, uniek in zijn soort. We hebben behoefte aan mensen die zelfstandig denken en werken en een weerwoord durven te geven. Daar komen we als organisatie verder mee. Ik zie de komende tien jaar nog volop uitdaging bij de RDW, er is kort gezegd nog geen ander bedrijf dat mij meer trekt dan de RDW!