Content

Collega's

Een afbeelding van Margriet Daniëls

ICT

Margriet Daniëls, Kwaliteitsmedewerker bij het ICT bedrijf in Groningen

Als kwaliteitsmedewerker binnen het ICT testteam houd ik me bezig met de kwaliteit die het testteam nastreeft. Het ICT testteam is ISO gecertificeerd. We hebben dus veel procedures en processen beschreven waar we als testers gebruik van maken. Ik bewaak of voldaan wordt aan de processen en procedures en werk samen met iedereen binnen het testteam.
Ik werk binnen een leuk team. Je wordt hier door je collega’s gestimuleerd om het beste uit jezelf en anderen te halen. Het leukste aan mijn werk vind ik het omgaan met die collega’s.

Verschillende rollen
Breder kijken dan het werk waar ik mee bezig ben maakt mijn werk uitdagend. Ik heb in de afgelopen jaren verschillende rollen vervuld waardoor ik nu breed inzetbaar ben. In vakantieperiodes kan ik hierdoor bijvoorbeeld de testleidersfunctie van incidenten en kleine klussen waarnemen, of bijspringen wanneer een collega het druk heeft. Dit geeft ook weer diversiteit in werkzaamheden.

Veelzijdig werk
In 2003 ben ik bij de RDW in dienst gekomen als senior tester nadat ik hier op detacheringsbasis al twee leuke en leerzame jaren aan het werk was. Ik wist dus al dat het plezierig werken is bij de RDW. Ik heb me in de afgelopen jaren verder ontwikkeld in mijn werk, o.a. door de verschillende rollen in het testteam.


Daarnaast ben ik twee jaar geleden in de ondernemingsraad gekozen en zit ik in een aantal commissies waaronder die van HR. Ook door dit werk verbreed ik mijn horizon weer. Het is heel veelzijdig werk, ik leer een heleboel en heb het gevoel dat ik iets voor mijn collega’s kan betekenen.Binnen de RDW kan ik parttime werken en mijn eigen werktijden indelen. Daarnaast is er bij de RDW de mogelijkheid om thuis te werken. Hierdoor ben ik goed in staat om de balans tussen werk en privé in evenwicht te houden!

Een afbeelding van Renske Pries
Renske Pries
Senior Software Engineer bij het ICT bedrijf
Een afbeelding van Jolanda Nieborg
Jolanda Nieborg
Software engineer bij het ICT bedrijf

Techniek

Koen Thielen, Inspecteur bij de divisie Voertuig Regelgeving Toelating in Zoetermeer

Wat mijn werk bij de RDW leuk maakt is het vele reizen, de verschillende mensen die ik ontmoet en de verschillende voertuigen waar ik mee mag werken. Ik houd van auto’s, ik houd van reizen, deze twee passies van mij worden gecombineerd in mijn functie en dat vind ik hartstikke leuk.

Een afbeelding van Rolf Zaal
Rolf Zaal
Coördinator veiligheid bij de divisie Voertuig Regelgeving Toelating
Een afbeelding van Niels den Ouden
Niels den Ouden
Inspecteur bij de divisie Voertuig Regelgeving Toelating
Een afbeelding van Jeroen Beerthuizen
Jeroen Beerthuizen
Steekproefcontroleur bij de divisie Toezicht & Beoordeling
Een afbeelding van Cor van Dolder
Cor van Dolder
Technisch medewerker bij de divisie Toezicht & Beoordeling

(Project)management

Bas Berkhout, Senior projectmanager bij de divisie Registratie & Informatie in Veendam

Mijn passie binnen het werk is dat elke dag anders is. Als projectmanager heb je met zoveel partijen te maken dat je van te voren niet kunt bedenken hoe je dag gaat verlopen. Ik vind dat hartstikke leuk. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, ja met passie!

Een afbeelding van Alie Stant
Alie Stant
Teammanager bij de divisie Registratie & Informatie
Een afbeelding van Aubrey Linzey
Aubrey Linzey
Projectmanager bij de divisie voertuigtechniek

Advies/Beleid

Gerben Feddes, Senior adviseur bij de divisie Voertuigtechniek in Zoetermeer

De RDW is een ontzettend leuke organisatie om voor te werken, uniek in zijn soort. 
We hebben behoefte aan mensen die zelfstandig denken en werken en een weerwoord durven te geven. Daar komen we als organisatie verder mee. Ik zie de komende tien jaar nog volop uitdaging bij de RDW, er is kort gezegd nog geen ander bedrijf dat mij meer trekt dan de RDW!

Een afbeelding van Marije Stam
Marije Stam
Informatiemanager bij de afdeling strategie en externe ontwikkelingen

Administratief/Secretarieel

Guiliano Hatimi, Behandelingsmedewerker bij de divisie Registratie & Informatie in Veendam

Mijn passie in mijn werk is mouwen opstropen, hard er tegenaan gaan en mensen bij elkaar brengen. Het werk is heel interessant, het is divers en het is elke dag een verrassing wat je tegenkomt. Het is een dynamische unit en daar houd ik van.

Een afbeelding van Wendy Burger
Wendy Burger
Medewerker HR Servicebureau bij de afdeling Human Resources
Een afbeelding van Metta Piening
Metta Piening
Facilitair medewerker bij het Facilitair service punt

® werkenbijdeRDW 2017