Navigatie overslaan
Werken aan de mobiliteit van morgen

RDW als werkgever

Wat doen we allemaal bij de RDW voor de mobiliteit in Nederland? Hoe werken we samen? Wat bieden we jou om je werk zo optimaal mogelijk te kunnen doen? En hoe zorgen we dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen als professional en als mens? We vertellen je er graag meer over. 

Kies een onderwerp en ontdek de RDW als werkgever

Heb je vragen of wil je graag een keer kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Werken aan mobiliteit in een open en respectvolle omgeving

Weet je wat onze kantoren in Zoetermeer, Veendam en Groningen, ons testcentrum én onze zestien keuringstations met elkaar gemeen hebben? In een warme, informele sfeer zorgen we samen dat mensen in Nederland en daarbuiten veilig en vertrouwd op weg kunnen. En geven we jou als unieke persoonlijkheid alle ruimte om met jouw talent en ideeën het verschil te maken. Het belangrijkste voor ons is dat jij jezelf kunt zijn en je vanaf de eerste dag thuis voelt bij de RDW.

Plezier naast je werk

Samen plezier maken en stilstaan bij bijzondere momenten is de smeerolie voor goede samenwerking. Daarom hebben we huiskamers in elk kantoor die teams en afdelingen ieder op een eigen manier gebruiken. We hebben een actieve personeelsvereniging waarvan je voor een kleine bijdrage lid kunt worden. En als je wilt, kun je tijdens allerlei activiteiten van onze vitaliteitsgroep werken aan je fit- en gezondheid.

De kracht van diversiteit

Hoe kun je nu beter het verschil maken voor heel Nederland dan met een grote verscheidenheid aan collega’s? Door onze verschillen in achtergronden, talenten en inzichten optimaal te benutten, vullen we elkaar het beste aan. Samen werken we aan een prettige werksfeer waarin iedereen welkom is en gewaardeerd wordt. Waarin iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt en zich durft uit te spreken.

We vergroten de bewustwording van het belang van diversiteit en inclusie bijvoorbeeld door deze onderwerpen mee te nemen in leerlijnen voor leidinggevenden en medewerkers. Door er aandacht aan te besteden bij werving en selectie en in onze communicatie. En door goed te luisteren naar de behoeften en ideeën van collega’s. Om extra te onderstrepen hoe belangrijk we deze thema’s vinden, hebben we de Charter Diversiteit van de SER ondertekend.

Onze collega Mike over Diversiteit & Inclusie Senior behandelingsmedewerker voertuigregistratie en documentatie
"Iedereen wordt hier gezien en gehoord"
Lees verder

Meer mensen in beweging door participatie

Mobiliteit betekent voor ons ook mee kunnen doen in de maatschappij. We maken graag met aanpassingen een werkplek geschikt als je een lichamelijke beperking hebt. Of onderzoeken hoe we je kunnen helpen als je extra ondersteuning naar werk nodig hebt. Daarbij kijken we goed naar je talenten en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Onze partners zijn de uitzendbureaus TempoTeam en Randstad en organisaties als WerkgeversServicepunt.

Meer weten over de cultuur bij RDW? Stel je vragen aan Corinne, senior HR-beleidsadviseur Diversiteit & Inclusie, via [email protected], of aan Debby, adviseur participatiebanen, via [email protected].

Kies een vakgebied