Content

Evenementenkalender

05 november

RDW Self Driving Challenge

Een afbeelding van het evenement RDW Self Driving Challenge

Rijdt jouw kart straks zelf over de testbaan?

Wil jij werken aan een uitdagende stageopdracht? Verover een stageplek in één van de twee teams van de Self Driving Challenge. Zorg er met je team voor dat jullie kart vlekkeloos over de testbaan in Lelystad rijdt en als eerste over de finish komt!


Wat is de RDW Self Driving Challenge?

 • Twee multidisiplinaire teams gaan met elkaar de strijd aan. Vanaf 01 februari 2019 bouwt ieder team aan een universele elektrische kart. Het is de bedoeling dat je de kart uitrust/verbetert met nieuwe hardware en software zodat de kart aan het einde van de stageperiode zelfstandig en veilig over het circuit kan rijden op RDW Testcentrum Lelystad.
 • Het team wiens kart het snelst en foutloos zelfstandig het circuit aflegt is de winnaar!

  De RDW Self Driving Challenge is een samenwerking van Hanzehogeschool, Digital Society Hub en Divisie ICT van RDW.

  Wanneer kom je in aanmerking? Doe je een opleiding in Network and security engineering, software engineering, Business, IT and Management, werktuigbouwkunde, Human technology of Multimedia design? Ben je een ambitieuze teamspeler en ben je op zoek naar een stage waarin je praktisch, zelfstandig en vooruitstrevend aan de slag mag? Doe dan mee aan de test en maak kans op een stageplek.

  Doe de test Wil je meedingen naar een plek in één van de twee teams? Doe de test en laat je gegevens achter!

  Je kunt tot 12 november 2018  reageren. Je kunt aan de test meedoen door een e-mail te sturen naar Quintor: carriere@quintor.nl o.v.v. Self Driving Challenge. Na het versturen van de mail, krijg je de test toegestuurd.

  Kom je als één van de beste deelnemers uit de bus? Dan wordt je uitgenodigd voor een rondje karten en verdere kennismaking op Kardinge!

  Meer informatie Wil je meer weten over de RDW Self Driving Challenge? Stuur een mail met je vraag naar Rhulshoff@rdw.nl.

   

Nov 05

Kom ook!

® werkenbijdeRDW 2018