Navigatie overslaan
Werken aan de mobiliteit van morgen

Finale Self Driving Challenge 2024

Plaats
Lelystad
Vakgebied
Ontmoet ons
Datum
14 juni 2024

Heb jij een uitnodiging ontvangen voor een bezoek aan de finale van de Self Driving Challenge 2024? Registreer je hier.

Ontmoet ons

Op 14 juni 2024 is de grote finale van de Self Driving Challenge 2024. Dit betekent dat 9 studententeams van verschillende hogescholen en universiteiten de strijd met elkaar aangaan door hun zelfrijdende voertuig te laten rijden op het circuit. De voertuigen moeten zelfstandig verschillende handelingen verrichten zoals stoppen voor een stoplicht en fileparkeren. Het belooft een spannende, leerzame en bovenal leuke dag te worden, die je niet wil missen! 

Meer weten over de Self Driving Challenge? Kijk op www.selfdrivingchallenge.nl

Kom en meld je aan

Kom jij de studententeams aanmoedigen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Praktische informatie ontvang je later. Let op: dit is een besloten evenement voor deelnemers en partners van de Self Driving Challenge. Heb je geen uitnodiging ontvangen? Dan kunnen we je inschrijving helaas niet in behandeling nemen. 

  • Wat: de finale van de Self Driving Challenge 2024
  • Wanneer: 14 juni 2024
  • Hoe laat: 10.00uur (inloop vanaf 09:30uur) tot 16.30 uur
  • Waar: RDW Testcentrum Lelystad, Talingweg 76, 8218 NX in Lelystad 
     

Over de RDW

De RDW werkt aan de mobiliteit van morgen. De huidige samenleving vraagt voortdurend om slimme oplossingen en technologische innovaties die ons vooruit helpen. De RDW levert een grote bijdrage aan de veiligheid en duurzaamheid waarmee iedereen zich van A naar B kan bewegen. Binnen Nederland, maar ook daarbuiten. Dit doen we door voertuigen te keuren, te registreren en te blijven volgen. We helpen de implementatie van innovaties (zoals zelfrijdende auto’s) stap voor stap mogelijk te maken. En we verzamelen informatie en leveren expertise die bijdraagt aan slimmere mobiliteit en bijbehorende wet- en regelgeving