Navigatie overslaan
Werken aan de mobiliteit van morgen

Open dag RDW keuringslocatie Zwijndrecht

Plaats
Zwijndrecht
Vakgebied
Ontmoet ons
Datum
06 juni 2024

Benieuwd naar de wereld achter voertuigveiligheid én de carrièremogelijkheden daarbinnen? Kom naar de Open dag op de RDW-keuringslocatie Zwijndrecht.

Ontmoet ons

Ben jij een techneut met interesse in voertuigen? Dan is de Open dag op onze RDW-keuringslocatie in Zwijndrecht op donderdag 6 juni aanstaande echt iets voor jou. Hier krijg je de kans om te zien wat er zich afspeelt op onze keuringslocaties. Ook ontdek je de rol van de RDW bij nieuwe voertuigen op de weg en nemen wij je mee in de wereld van de APK.

Kom en meld je aan

Wat:           Open dag

Wanneer:   Donderdag 6 juni 2024, 18:00 uur – 21.00 uur

Waar:         RDW-keuringslocatie Zwijndrecht

                   Zoutverkopersstraat 4

                   3334 KJ  Zwijndrecht

Over de RDW

Dit kun je verwachten tijdens de open dag

Op 2 verschillende momenten geven we een presentatie en rondleiding, die samen ongeveer 1,5 uur duren. We vertellen je alles over de RDW en het hoe en waarom van ons werk. Ook laten we je live een aantal voertuigkeuringen zien. Heb je voor of na de presentatie en rondleiding tijd over? Op het ontmoetingsplein staat een kop koffie of thee voor je klaar. Ook kun je hier kennismaken met diverse RDW-professionals, zoals technisch medewerkers, steekproefcontroleurs, inspecteurs en andere specialisten die dagelijks bijdragen aan de veiligheid op de weg. Zij beantwoorden graag jouw eventuele vragen en vertellen je meer over de carrièremogelijkheden en ontwikkelkansen binnen de RDW.

Schrijf je snel in

Wil je zeker zijn van een plekje tijdens een van de 2 presentaties en rondleidingen? Schrijf je dan vandaag nog in voor het tijdsblok van jouw keuze. Dat kan via de knop Aanmelden.

Heb je een vraag over de Open dag? Neem dan contact op met Kars Willemstein via 06 – 53 64 09 53 of [email protected]. Hij helpt je graag verder.