Navigatie overslaan

"Het werk dat ik bij de RDW oplever doet ertoe!"

Thijmen Fellinger ICT stagiair
Plaats
Groningen (kantoor ICT)
Vakgebied
Stage en young professional programma
Functiegroep
Afstudeerstage

Thijmen Fellinger koos bewust voor de RDW als plek voor zijn afstudeerstage.

Waarom heb je voor deze stage gekozen?

Ik studeer als vierdejaars ICT-student af bij de RDW met een stageproject. Ik heb bewust voor de RDW gekozen omdat ik mijzelf bijzonder goed kan motiveren om werk te leveren waar de samenleving wat aan heeft, in plaats van werk te leveren om slechts een handjevol anonieme aandeelhouders in Verweggistan nóg rijker te maken met het volgende wegwerpproduct waar consumenten niet op zit te wachten.

Wat vind je bijzonder aan de RDW?

Het werk dat ik bij de RDW oplever doet ertoe. En het systeem dat ik bouw maakt dat de RDW, en daardoor de samenleving, makkelijker, effectiever en duurzamer kan werken. Hiervoor loop ik mee in het team "Data-science, Car & IT" (DCI) waar ik het erg goed kan vinden met m'n collega's en begeleiders. Mijn collega's zijn lieve, intelligente en gezellige mensen waar ik graag mee om ga, en ik houd daar zelfs extra tafeltennis-skills aan over!

Hoe is de stagebegeleiding?

Ik had aanzienlijke verwachtingen van een organisatie als de RDW, maar zelfs die zijn overtroffen toen ik meer te weten ben gekomen over de mogelijkheden die de RDW haar medewerkers biedt om cursussen, trainingen en opleidingen te volgen en om certificeringen te behalen - zaken die voor mij als startende professional zeer welkom zijn!

Meer weten over Stage en het Young professionalprogramma Bekijk alle Stage en Young professional vacatures