Navigatie overslaan
Werken aan de mobiliteit van morgen

Open vacature afstudeerstage RDW Veendam

Plaats
Veendam
Vakgebied
Stage en young professional programma
Studierichting
Bedrijfskunde
Niveau
Hbo, Wo
Uren
32 uur
Reageren tot
Reageren tot 31 juli 2024

De innovatieve ontwikkelingen in de mobiliteit maken jouw afstudeerstage super leerzaam én uitdagend!

Interessant aan deze stage volgens stagiair Nathan

"De RDW geeft mij veel vrijheid om mijn afstudeeropdracht zelf in te richten. Ze vertrouwen op mijn kennis en ervaring om tot een goede oplossing te komen."

Lees de verhalen van andere stagiairs binnen de RDW >

Werken aan de mobiliteit van morgen

De wereld van mobiliteit verandert voortdurend. Dit brengt kansen, maar ook uitdagingen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Hoe houden we elektrische scooters veilig? Welke regels gelden er voor drones? Hoe gaat autonoom rijden straks werken? Nederland heeft concrete oplossingen nodig die ingevoerd en nageleefd kunnen worden. En dat is precies ons werkterrein. Als je bij ons werkt heb je invloed op regelgeving, houd je toezicht op de hele voertuigketen en werk je samen om innovaties te introduceren. Je bent onderdeel van een hechte club van gepassioneerde vakmensen en je bent onmisbaar voor Nederland. Want door ons kan Nederland veilig en duurzaam de weg op.

Wil je zien waar wij aan werken? Bekijk de video!

Dit is jouw thuisbasis

Tijdens je stage is locatie Veendam jouw thuisbasis. Het team Stagecoördinatie geeft je een vliegende start binnen de organisatie. Daarna werk je met een team van specialisten binnen de unit. Zij vertellen je alle ins en outs over onze processen. Welk team dat precies wordt, hangt af van je opdracht. Eén ding is zeker: je hebt contact met collega’s van verschillende afdelingen. Hierdoor bouw je snel een mooi netwerk op. Ook krijg je een buddy met wie je kunt overleggen en aan wie je al je vragen kunt stellen. Extra leuk: er is veel ruimte voor contact met de andere afstudeerders binnen de RDW. Bijvoorbeeld via een wekelijkse stand-up en maandelijkse activiteiten zoals een lunch of een rondleiding.

Zo helpen wij jou graag op weg

Bij de RDW werk je met ruim 2.000 collega’s aan veilige en duurzame mobiliteit in Nederland en daarbuiten. Hier sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties in de automotive. Daardoor is óók jouw stage voortdurend in beweging. Wij helpen jou als stagiair vooruit met de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een stagevergoeding van € 672,30 per maand op basis van 36 uur per week;
  • De middelen die nodig zijn om je opdracht uit te voeren;
  • Een veilige leerplek met goede begeleiding;
  • Alle ruimte om te leren in de praktijk en om te werken aan je eigen ontwikkeling;
  • De mogelijkheid om thuis te werken (afhankelijk van je werkzaamheden);
  • De kans om samen op te trekken met mede-stagiairs.

Zo breng jij ons verder

Je hebt zin om te innoveren, te ondernemen en ideeën te bedenken voor de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Merk je tijdens je werk op dat een bepaald proces efficiënter kan? Dan horen we dat graag. Zo bouw je aan je eigen ontwikkeling én onze dienstverlening. Daarnaast vind je het leuk om actief op zoek te gaan naar informatie in de organisatie en zie je snel verbanden. Je kunt goed omgaan met de vrijheid om jouw stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen en durft (positief) kritisch te zijn.

Verder neem je mee:

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding in management, bedrijfskunde, communicatie, business ICT of een juridische richting. Staat je opleidingsrichting hier niet bij? Informeer naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee over een passende opdracht.

Word onze nieuwe afstudeerstagiair

Met jouw stage meewerken aan mobiliteit van morgen? We zijn benieuwd naar je en verwelkomen je graag. Solliciteren kan alleen via de button op deze pagina. Bij vragen over de vacature kun je terecht bij Anita Van der Ley, Adviseur Arbeidsmarkt, via 06-11607591 of [email protected]. Tot snel!

Goed om te weten

  • Je krijgt binnen 5 werkdagen een reactie op je sollicitatie.

Onze stage en young professional vacatures

Job Alert

Krijg direct een melding wanneer een passende vacature online komt!

Bekijk alle Stage en young professional programma stage en young professional vacatures