Navigatie overslaan
Werken aan de mobiliteit van morgen

Open vacature meewerkstage RDW Veendam

Plaats
Veendam
Vakgebied
Stage en young professional programma
Studierichting
Bedrijfskunde
Niveau
Hbo, Mbo, Wo
Uren
32 uur
Reageren tot
Reageren tot 31 juli 2024

Volledig meedraaien in een fijn team én bijdragen aan verkeersveiligheid: dat is een stage bij de RDW

Interessant aan deze stage volgens stagiair Nathan

"De warme en professionele begeleiding. Ik voelde mij gelijk thuis en op mijn plek" 

Lees de verhalen van andere stagiairs binnen de RDW >

Werken aan de mobiliteit van morgen

De wereld van mobiliteit verandert voortdurend. Dit brengt kansen, maar ook uitdagingen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Hoe houden we elektrische scooters veilig? Welke regels gelden er voor drones? Hoe gaat autonoom rijden straks werken? Nederland heeft concrete oplossingen nodig die ingevoerd en nageleefd kunnen worden. En dat is precies ons werkterrein. Als je bij ons werkt heb je invloed op regelgeving, houd je toezicht op de hele voertuigketen en werk je samen om innovaties te introduceren. Je bent onderdeel van een hechte club van gepassioneerde vakmensen en je bent onmisbaar voor Nederland. Want door ons kan Nederland veilig en duurzaam de weg op.

Wil je zien waar wij aan werken? Bekijk de video!

Dit is jouw thuisbasis

Tijdens je stage is locatie Veendam jouw thuisbasis. Waar je geplaatst wordt en de precieze invulling van je werk bepalen we aan de hand van jouw opleidingsrichting en interesses. Je werkt uiteraard nauw samen met de collega’s in je team, die al je vragen beantwoorden, en met de andere collega’s van de unit. Een mooie kans om veel contacten op te doen en een netwerk op te bouwen. Bij welk team je ook aan de slag gaat, de werksfeer is open en betrokken. Je hoort er vanaf dag één bij! Weet je wat jouw stage extra leuk maakt? Je hebt veel contact met de andere stagiairs. Zo organiseren we een wekelijkse stand-up en maandelijkse activiteiten, zoals een lunch of een rondleiding. En loop je ergens tegenaan, dan kun je altijd terecht bij het team Stagecoördinatie

Zo helpen wij jou graag op weg

Bij de RDW werk je met ruim 2.000 collega’s aan veilige en duurzame mobiliteit in Nederland en daarbuiten. Hier sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties in de automotive. Daardoor is óók jouw stage voortdurend in beweging. Wij helpen jou als stagiair vooruit met de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een stagevergoeding van € 672,30 per maand op basis van 36 uur per week;
  • De middelen die nodig zijn om je opdracht uit te voeren;
  • Een veilige leerplek met goede begeleiding;
  • Alle ruimte om te leren in de praktijk en om te werken aan je eigen ontwikkeling;
  • De mogelijkheid om thuis te werken (afhankelijk van je werkzaamheden);
  • De kans om samen op te trekken met mede-stagiairs.

Zo breng jij ons verder

Je bent nieuwsgierig, vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en denkt graag mee over de verbetering van alle processen. Merk je tijdens je werk op dat een bepaald proces efficiënter kan? Dan horen we graag jouw ideeën. Zo bouw je aan je eigen ontwikkeling én onze dienstverlening.

Verder neem je mee:

  • Een mbo 4-, hbo- of wo-opleiding in administratie, management, bedrijfskunde, communicatie, business ICT of een juridische richting. Staat je opleidingsrichting hier niet bij? Informeer naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee over een passende stage.

Word onze nieuwe meewerkstagiair

Met jouw stage meewerken aan mobiliteit van morgen? We zijn benieuwd naar je en verwelkomen je graag. Solliciteren kan alleen via de button op deze pagina. Bij vragen over de vacature kun je terecht bij Anita Van der Ley, Stagecoördinator R&I, via 06-11607591 of [email protected]. Tot snel!

Goed om te weten

  • Je krijgt binnen 5 werkdagen een reactie op je sollicitatie.

Onze stage en young professional vacatures

Job Alert

Krijg direct een melding wanneer een passende vacature online komt!

Bekijk alle Stage en young professional programma stage en young professional vacatures