Navigatie overslaan
Werken aan de mobiliteit van morgen

Stage en het young professional­programma

Maak als stagiair of young professional bij de RDW impact op de mobiliteit van morgen! Vanuit het hart van de mobiliteitssector draag je eraan bij dat mensen in Nederland én daarbuiten veilig en duurzaam op weg kunnen. Bovendien draai je vanaf dag één volledig mee in een team, werk je onder goede begeleiding aan je persoonlijke ontwikkeling en leer je van professionals in jouw vakgebied. Daarvoor ontvang je ook nog eens een uitstekende stagevergoeding of een prima startsalaris.

Bekijk alle stage en young professional vacatures

Onze stage en young professional vacatures

Job Alert

Krijg direct een melding wanneer een passende vacature online komt!

Bekijk alle stage en young professional vacatures

Uitdagende stageopdrachten rondom mobiliteit

Stel je eens voor dat je onderzoekt hoe we met wet- en regelgeving de toelating van autonoom rijdende auto’s op de openbare weg goed inregelen. Dat je met cameratechnologie en complexe systemen tolheffing mogelijk maakt. Of dat je juist het toezicht op erkenninghouders voor APK-keuringen helpt te verbeteren. Het zijn maar enkele voorbeelden van projecten waaraan je kunt werken.

Bij de RDW vind je vast een stage die bij jou past. Of je nu een mbo 4-, hbo- of wo-studie volgt. En of je richting nu bedrijfskunde, rechten, IT, communicatie, inkoop, facilitair of techniek is. Rond je jouw stage goed af? Grote kans dat we een baan voor je hebben!

Start je loopbaan als young professional

In een doordacht traject jezelf leren kennen. Ervaring opdoen in het vakgebied waarin je bent afgestudeerd – denk aan bedrijfskunde, rechten, IT, communicatie, techniek of inkoop. En zo de bijzondere wereld van de RDW leren kennen én ontdekken welke rol echt bij je past. Dat doe je in ons young-professionalprogramma voor hbo’ers en wo’ers. Daarbij krijg je goede begeleiding en leer je zowel van kundige collega’s als van andere young professionals.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze stages of over ons young professionalprogramma?

Neem contact met ons op

Leer onze stagiaires en young professionals kennen

Meer verhalen van Stage en young professional programma collega's

Veelgestelde vragen