Technologie
Werk jij mee aan een nieuwe tijd?

Auto's veranderen snel. En dan vooral de techniek binnenin. Auto's krijgen steeds meer datasystemen en in moderne auto's zitten één of meer computers die allerlei systemen aan sturen en data verzamelen. De bruikbare gegevens, zoals de onderhoudstoestand, kunnen door garages worden uitgelezen met een laptop. De ontwikkeling richting data neemt alleen maar toe. We verwachten dat de computers zelfs functies over gaan nemen. Daarbij speelt ook de beveiliging een grote rol; we willen niet dat voertuigen worden gehackt gaan of dat functies worden overgenomen door onbekenden. Om deze ontwikkelingen bij te blijven en mee te denken hoe we de veiligheid van de voertuigen kunnen blijven controleren, zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde en toekomstgerichte technici.

André Nijboer, afdelingsmanager

Schrijf je in voor de Job Alert en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Jeroen Beerthuizen

Steekproefcontroleur bij de divisie Toezicht & Beoordeling

Als steekproefcontroleur hou ik toezicht op bedrijven met een APK erkenning en zorg ervoor, dat de APK keuring correct wordt uitgevoerd. Het verloopt niet altijd goed. Je moet dat dan wel op een duidelijke manier kunnen uitleggen. Je bent altijd alleen op pad; dat vraagt om zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en weerbaarheid. De dagelijkse afwisseling aan autobedrijven, mensen en plaatsen vind ik het leukst aan mijn werk. Bij de RDW wil ik bijdragen aan een schoon en veilig wagenpark en doorgroeien naar Bedrijveninspecteur.

Ivo Gerritsen

De dag van technisch medewerker Ivo Gerritsen

Technisch medewerker Ivo Gerritsen, werkzaam op het keuringsstation in Den Bosch, neemt ons mee in zijn werkdag en vertelt o.a. over digitalisering, wet- en regelgeving, de ontwikkelingsmogelijkheden binnen de RDW en zijn passie voor vrachtwagens.