Werken aan een nieuwe tijd

Werken bij de RDW
De RDW doet veel meer dan je denkt

Vakgebieden

De RDW verzorgt de registratie van gemotoriseerde voertuigen en rijbewijzen in Nederland, en houdt zich bezig met de toelating van voertuigen en onderdelen daarvan. Als partner in de mobiliteit staan we middenin een werkveld dat altijd actueel en relevant is, maar ook continu innoveert en evolueert. Welk vakgebied past bij jou?

ICT

ICT speelt een cruciale rol vanaf de klantvraag tot en met het volledige beheer van ICT-diensten. Er wordt hier iedere dag door professionals gewerkt aan innovatieve projecten met de allernieuwste technieken.

Technologie

Technologie is gericht op het testen en toelaten van voertuigen en technische beoordelingen. Van het controleren van Apk-keuringen bij garages tot keuringen op het gebied van veiligheid en milieu. Het is een gevarieerd werkveld met zowel nationale als internationale werk mogelijkheden.

Dienstverlening

Dienstverlening heeft een regisserende rol in de voertuig- en rijbewijsketen en een ondersteunende rol in de handhavingketen. Daarnaast biedt Dienstverlening ook ondersteuning binnen de eigen organisatie, op bijvoorbeeld administratief of secretarieel gebied.

Management

Management speelt een cruciale rol bij het realiseren van de noodzakelijke veranderingen die invulling geven aan de ambities van de RDW om zo de organisatie in de komende jaren naar een nog hoger niveau te tillen.

Advies

Advies bestaat uit adviseurs met een expertise op verschillende gebieden. Bij het primaire proces ben je als adviseur met name technisch inhoudelijk bezig. De werkzaamheden van de adviseurs en de beleidsmedewerkers bij de ondersteunende afdelingen zijn vooral gericht op onze interne processen.