Navigatie overslaan
De RDW als werkgever
Werken aan de mobiliteit van morgen

Front- en backoffice

Als je ergens Nederland op weg helpt met veilige en duurzame mobiliteit, dan is het wel bij de front- of backoffice van de RDW. In de rol van medewerker van het klantcontactcenter in Veendam of Groningen– de frontoffice – beantwoord je de meest uiteenlopende vragen. Bij de backoffice behandel je complexere vragen die op een van onze registers betrekking hebben. Unieke functies met veel variatie en doorgroeimogelijkheden. Parttime en afwisselend vanuit huis en op kantoor werken? Het is allemaal mogelijk!

Vacatures bij de front- en backoffice

Oplossingsgericht met klanten meedenken over diverse vragen, of juist maatwerk leveren; welke vorm van serviceverlening past het beste bij jou? Vind jouw baan bij de front- of backoffice van de RDW?

Bekijk alle Front en back office vacatures

Samen Nederland in beweging houden

Of je nu direct advies geeft bij de frontoffice of je achter de schermen op maatwerk richt, jouw hulp is van onschatbare waarde voor onze klanten.

Meer weten

Heb je nog vragen over het werk van en de mogelijkheden bij de front- of backoffice?

Stel hier je vraag

Navigeer naar ontwikkelingen in dit vakgebied

Tolheffing

Van vragen over tarieven tot verzoeken voor ontheffing en kwijtschelding. Als front- of backofficemedewerker in ons klantcontactcentrum groei jij uit tot dé klantenservice-expert op het gebied van tolheffing. Jij zorgt ervoor ons klantcontactcentrum voor tolheffing startklaar is als aan het einde van het jaar het eerste toltraject opengaat. 
Lees verder

Wij werken samen aan de mobiliteit van morgen

Meer verhalen van Front en back office collega's