Content

Stage en afstuderen

Doe praktijkervaring op in een omgeving die je nergens anders vindt

Ben je op zoek naar een stageplek? Zoek je een boeiende omgeving om aan je afstudeerscriptie te werken? Gevonden: bij de RDW. Jaarlijks heten we veel studenten van uiteenlopende hbo- en universitaire opleidingen welkom. Die vinden bij ons een tijdelijke werkplek die uniek is: de RDW voert taken uit die geen enkele andere organisatie in ons land uitvoert.

Daarom kom je binnen de RDW voor bijzondere opdrachten te staan. Je denkt mee over andere keuringsvereisten voor hybride voertuigen, om maar eens iets te noemen. Je brengt de mogelijkheden in kaart om met gebruikmaking van de RDW-gegevens nieuwe diensten op de markt te brengen. Interessant? Reken maar. Temeer omdat mobiliteit en veiligheid belangrijke maatschappelijke thema’s zijn, die je elke dag voorbij ziet komen in de media.

Wat kun je verwachten?

Reken op een stage- of afstudeerplek waar je de ruimte krijgt om de theorie aan de praktijk te toetsen. Je krijgt een prima begeleiding: je stage/afstudeerbegeleider staat altijd voor je klaar binnen de RDW. Maar we rekenen er ook op dat je goed zelfstandig je gang kunt gaan. Dat vraagt een ondernemende instelling en het nodige verantwoordelijkheidsgevoel.

Interesse?

Via je eigen hogeschool en universiteit kun je meer informatie krijgen. Ook vind je op onze website regelmatig actuele plaatsen voor stages en afstudeeropdrachten.

® werkenbijdeRDW 2018